For ikke så lang tid siden var jeg lige en sviptur nede på den Røde Plads på Nørrebro.

Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på motoriserede løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forskræmt og vidste ikke helt hvad det var og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Det var særligt den yngre befolkning der kørte rundt på løbehjul, men hvorledes kunne de have råd til det. Jeg spurgte en ung fyr, og han sagde det bare var noget han havde lejet. Han introducerede mig til et smart lille trick og det var man kunne få promoveringskoder, som man kunne anvende til gratis ture!

De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Lime, Voi eller Circ. Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg fandt faktisk ret nemt en app på min smartphone som kunne bruges til nogle af de her løbehjul. Og rigtig nok man kunne anvende en rabatkode. Så jeg tog mobilen og søgte på Circ rabatkode, som var det program jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en oversigt over rabatkoder, der var der også en del andre sjove kampagnekoder du kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Se, sans og oplev byen

Men en muse i ryggen begyndte jeg at tænke oplevelser i storbyens rum på en helt ny måde. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny rabatløsning til ParkMan, som jeg også havde fundet online. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og Fælledparkens vandlegeplads. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en form for rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Betegnelsen inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en line. Det er sjovt, men det er også svært! Så trods at jeg var pakket ind med alt det beskyttelsesgrej jeg kunne finde præsterede jeg alligevel at tage en tur på rumpetten.

En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så panikkede jeg og resultatet var naturligvis at jeg styrtede.

Lidt efter jeg havde fået pusten igen var der et par unge knøse der lige ville høre mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres kamp da de ikke selv var nok til at starte en kamp. Det var i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at fyrene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var sjovt at prøve sportsgrenen floorball.

At udnytte rummet i byen på en anden måde er nu noget jeg har sat mig for som et projekt. Derfor skal jeg nu lære og prøve følgende: At skyde pile med flitsbue på Amagers Action Center, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, prøve at benytte hardballvåben udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og nå ja så skal jeg også lige lære at slippe ud af escape rooms i DownTown.

This entry was posted in Blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *