Der er tit nogle mennesker der spørger mig, hvad weight gainer er, og til dem, så har jeg virkeligt svært ved at finde et godt svar. Grunden til dette, er at de mennesker som stiller et så dumt spørgsmål virkeligt burde at tage sig lidt sammen. Det er nemlig sådan, at hvis man virkeligt gerne vil vide hvad weight gainer er, så undersøger man det selv på egen hånd. Ting som disse er så nemme at finde ud af med Google, eller hvilken søge maskine man nu lige bruger. Det burde simpelthen ikke være nødvendigt for hvilken som helst person, at spørge dette spørgsmål til mig.

weight gainerDet er ikke fordi at jeg ikke ved det, for jeg ved udmærket godt hvad weight gainer er. Problemet er bare at jeg ikke kender den kemiske sammensætning, og alt sådan noget. Det er altså derfor, at det bare er bedre at søge på nettet i første omgang. Det sparer os begge to for en masse tid. Dette er heller ikke noget jeg lige tøver med at fortælle folk, der rent faktisk spørger mig hvad weight gainer er. Der er altså ingen tvivl om, at det er et spørgsmål, jeg blive stillet meget ofte, hvilket altså også har gjort at jeg er træt af det.

Håb med weight gainer

Der er dog ingen tvivl om, at jeg har meget store planer med weight gainer, da det nemlig forholder sig sådan, at jeg rent faktisk sælger weight gainer. Det er også derfor, at det kun er de personer, som jeg ved alligevel ikke vil ende med at købe weight gainer eller noget andet produkt hos mig, så er jeg til gengæld super søde ved dem, som jeg tror eller kan se er interesseret i at købe weight gainer. Det er altså lidt sjovt, og selvom at jeg et par enkelte gange, måske har taget chancen, og skældt de forkerte personer ud, som rent faktisk godt kunne have været interesseret i at have købt noget weight gainer. Så er det faktisk ikke noget jeg bekymrer mig ret meget om.

This entry was posted in Bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *