Scotte  pillefyr Der er mange forskellige måder at måle på, hvor godt et scotte pillefyr rent faktisk er, se mere her. Der er dog ingen tvivl om, at der er forskellige mennesker som mener at de forskellige måder er både gode og dårlige. Det er altså sådan, at jeg rent faktisk mener, at et hurtigt scotte pillefyr absolut må være det bedste scotte pillefyr. Jeg kan slet ikke forstå hvordan vi overhovedet kan spille meget mere tid på at diskutere dette. Det giver slet ingen mening at vi overhovedet sidder og diskuterer dette. Det er altså meget sjovt at tænke over, og jeg kan som sagt slet ikke forstå, hvordan at alle andre ikke kan forstå at det hurtigste scotte pillefyr, også må være det bedste scotte pillefyr. Det er jo tydeligvis det eneste der rent faktisk giver mening. Jeg forstår altså slet ikke hvad der rent faktisk kommer til at foregå. Jeg er dog helt sikker på, at vi på et eller andet tidspunkt nok skal ende med at se hvad der kommer til at ske med det bedste scotte pillefyr.

Reklame med scotte pillefyr

Det er nemlig sådan, at jeg er så sikker på, at mit scotte pillefyr som altså er det hurtigste, og derfor jo også det bedste, er klar til at få den brede mening, om at mit scotte pillefyr er det bedste. Måden jeg har tænkt mig at gøre dette på, er ved at beslutte at lave en meget stor reklame med mit scotte pillefyr. Hvis mit scotte pillefyr så ender med at blive solgt i store antal, så er det altså bevist at mit scotte pillefyr er det bedste. Det er altså fordi, at det er lykkedes så mange at købe mit scotte pillefyr, uden altså at klage. Hvis der er mange der klager, så må vi selvfølgelig se lidt nærmere på detaljerne. Det tvivler jeg dog på at der er, og jeg kan slet ikke lige finde ud af, hvad der lige kommer til at ske.

 

This entry was posted in Bloggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *